FRIKI-CRÒNICA DEL 15 AL 21 D’OCTUBRE

Finalment, després que la meva indisposició del cap de setmana (una mica d’intoxicació etílica, ho he de reconèixer)  i la meva feina m’ho han permès, puc fer aquest post de les cròniques del 15 al 21 d’octubre, que serà curt, curtet,  perquè el temps ens va tocar la guitza a tots i, pel que he vist al Facebook, pràcticament només va sortir la Dolors amb el Goio per BARRUERA, com demostren les fotos que ens han deixat.

També m’han xivat que hi va haver alguna sortida traïcionera de la Mònica amb la Roser 3-7 i la Maite dimarts, però no tenim més dades ni fotos!

El que sí està clar és que diumenge tothom volia sortir i, sobretot, hi havia ganes de fer una sortida al Montseny amb la penya, però es va haver d’ajornar per la pluja. Com que els pinyonaires estaven en estat rabiós per no haver pogut agafar la bici en tota la setmana van decidir quedar per fer un cafè a Montbrió, al mític Artipà, i també ens han deixat testimoni gràfic.

D’altra banda, sí que hi va haver uns penyistes que, malgrat el mal temps, van fer una marxeta a Tarragona, l’EUTICHES, i el Pere Prim ens ha passat algunes fotos amb la bici pleneta de fang. No em fan gens d’enveja.

Vinga, que aquesta setmana sí que han començat amb embranzida les sortides pinyonaires. Ens veiem!

2 responses to “FRIKI-CRÒNICA DEL 15 AL 21 D’OCTUBRE

  1. Me alegro que stes recuperada de tu ”indisposición”. Ya echaba en falta tus crónicas tan dicharacheras!!!
    Confío en coincidir en alguna salida contigo!!!

    Hasta más ver.
    Roser 3-7

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s