VIDEO EXCURSIÓ PUIGCERVER

Hola bona tarda, aquesta setmana el video no és d’una sortida amb bicicleta, el diumenge un grupet de noies d’apinyofix acompanyades dels nostres fills i mascotes, vam anar del coll d’Alforja fins a Puigcerver caminant, són 14km totals, una sortida diferent però molt divertida i amb ganes de repetir noves rutes per poder compartir una estona d’esbarjo i natura amb els nostres fills. Aquest cop he tornat a cometre un error amb la gravació i sur en un pla vertical, ho sento encara no ho tinc del tot controlat. També vull dir que tinc l’aprobació de totes les mares per penjar el video.
Fotografies: Carme
Música: Mónica
Gravacions i muntatge: Roser.
Espero que ho disfruteu 🙂

5 responses to “VIDEO EXCURSIÓ PUIGCERVER

  1. com funciona el nou bar de puigcerver??? hi ha una cosa que no entenc, posa musica de Mònica i jo diria que la que canta tota l’estona es la Carly Rae Jepsen!!

    • Dic jo que haurà triat la música la Mònica, la pillina, és que li deu agradar el paio aquest del video de la Carly Rae… D’altra banda, com ja vaig dir en un altre lloc, estic amb tu, Sergi: és molt important saber com funciona el bar. L’any passat no em vaig demanar cafè perquè em feia mandra veure com escalfaven la llet….
      Moltes gràcies pel video, Roser la discreta!

  2. Me ha gustado muuuucho la próxima no me la pierdo Roser eres una máquina muak

  3. Bon dia . Soc el Carles , com algú de vosaltres sap, junt amb la Lourdes som els nous responsables del bar de l’Ermita de Puigcerver.Com bikers que som,inclús he compartit alguna ruta amb vosaltres ,us puc assegurar que estem fent tot lo possible per millorar el servei del bar.
    http://www.facebook.com/ermitadepuigcerver

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s