CRÒNICA 15-21 ABRIL

Encetem crònica d’una setmana que hem intentat posar fil a l’agulla per tal de fer unes cròniques més ajustades a la realitat i, d’altra banda, fer un post de previsions del cap de setmana. A veure si ens n’hem sortit:

DIMARTS: Sortida terapèuticade 2’45 h., i 46 km a la Perdiueta a un ritme frenètic (Jose Luis dixit). La majoria de pinyonaires continuem sense saber què és una “sortida terapèutica” (!!??)

DIMECRES: Btt a l’Argentera, van sortir uns 42 km

DIJOUS: Sortida al migdia a l’Argentera en btt

DIVENDRES: Sortida btt amb el Sergi i les seves xiques

DISSABTE: Ruta Btt al Mas d’Anguera, una bona colla amb esmorzar per segon cap de setmana consecutiu a ca la Mercè. Aquesta xica val un imperi! 50 km. i 650 de desnivell

DIUMENGE: ni més ni menys que tres sortides, 1 road i 2 btt. La Sortida roadbikera va fer cap al Coll de Fatxes, amb 82 km i 960 de desnivell. Les sortides btt van tirar cap a Les Borges del Camp, un grup va fer una ruta més light fins l’ermita, i l’altre va tirar cap als Miradors, però després es van trobar per esmorzar a Les Borges.

Les medalles de la setmana:

Primera per al JORDI LEÓN per la seva paciència. Resulta que hi ha una pinyonaire (de la qual no donarem el nom), que cada vegada que el veu li pregunta sistemàticament: I tu qui ets????? i el pobre vinga a explicar totes les vegades que ha compartit ruta amb la ingrata pinyonaire en qüestió. El cas és que jo tinc línia directa amb aquesta despistada i m’ha dit que no es tornarà a repetir….

Segona per al MANOLU. Resulta que diu que li sobren un parell de quilets, i com que volia fer uns quilòmetres de més per veure si baixaven, de tornada cap a Cambrils ens ha fet passar per un camí nou (Camí del Brugar) que fa cap a Cambrils però vinga a fer ziga-zagues per sumar kilòmetres. Si és que…..

I per finalitzar, mencions especials per als nostres pinyonaires runners que van fer una ruta a La Mola dissabte i per als penyistes que es van cascar una mega-ruta fins a Girona!!!! si el Pere no està molt acabat ben segur que demà deixarà una crònica al web de la Penya Cicloturista Cambrils. No us el perdeu!

A pedalar!

4 responses to “CRÒNICA 15-21 ABRIL

  1. Carai Rosana, no se’t escapa res, felicitats per la teva feina!!

  2. Hola Rosana!! Diga-li a la teva amiga pinyonaire “despistada”, je,je, que, si us plau, a més a més no em canvii el nom , Julio és bonic però jo em dic Jordi León. En tot cas, no pateixis, no tinc cap problema en la propera vegada recordar-li a “la teva amiga”, qui sóc i com em dic,je,je,je Que consti que tot això ho dic de bon rotllo i des de el carinyo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s