4ª SETMANA I ÚLTIMA DE SEPTEMBRE

Hola bon dia a totssss, aquesta semana ha estat plena de sortidetes anem a començar a veure si no em deixo res, jajjaja.

Dilluns aprofitant la festa de Tarragona de Sta Tecla, la Mireia i l’Anna Torremade, segons paraules textuals seves, sortida cap a quasi Mas Borbó a bon ritme, a mitja pujada mitja volta per arribar a temps a Cambrils per recollir els peques a l’escola. Sortida també de running de l’Eva i una servidora que després de tres mesos sense correr….. uffff…… gracies Eva per la paciencia.

Dimarts sortida matinera al mas del Borbó pujant pel costat del mas de Sigemont, i tornada per les Borges, 44km, a molt bon ritme, jo soleta amb dos nois…..ni fotos ni na ;-).   Sortida per la tarda las xicas de las dos, con algún xico, ajajjaja, Riudecanyes, Trencacames, Trenet, crec que algu es va perdre pel camí, no se ja en ho explicaran….. jo deixo les fotos. I sortida a les cuatre de la Dolors i la Isa “sortida btt del dia de la Merce”, també sortida de la Carme amb el seu home a l’Argentera amb road de 40km, rapidita, Carme tu igual que jo sense temps de fer fotos, jajjajaja.

Dimeces, sortida road a les 9:15, Susi, Monica Molina, Kitty, a Vilaplana.

Dijous, sortida de una servidora Rifà i les Olles, en”solitario de compañía femenina”, i sense fotos. A les 14h sortida btt de la pezzi i 3-7, sortida de los antaños, muyyy  muyyyy antaños, un camí que porta a Mont-roig que només l’he fet un cop la tercera vegada que vaig sortir amb bici, uuuufffff, Montse portam un dia per allí aquests si que no el recordo.

Divendres sortida multitudinaria de road a la tarda, sortida rodar rodar rodarrrrr, i amb moltes fotos.

Disabte algunes xiques pinyo fix, han fet de guies per uns nois de la basf, Rifà i les Olles però amb una variant, baixada de Rifà per una trialera by Fona. “jo també tinc ganes de coneixer aquesta trialera”. “pero se ande està jajjaja”

Diumenge, dues sortides a les 8h, una de road al rondo, un bon grupet, i una altra de btt als “huertos de Miami”, by Juli, els horts no els vam veure o els vam pasar de llar amb la velocitat, no se , però ens ho vam pasar genial. La Eva va anar a fer running i va fer 11km, enhorabona.

Us deixo un grapat de fotos. Roser.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s