Crònica 5a setmana d’octubre

Dilluns: Aprofitant el bon temps, una servidora i la Susi vam fer sortida road al mirador de La Rajola (platja del Torn).

Per altra banda, la 3-7, la Carme, la Dolors Sentis i la Kitty, van fer una Teixeta i van tornar per Botarell. La Sentis, com és habitual, va donar bons consells que, molt gustosament, van aprofitar la 3-7 i la Montse. Després de la classe, també hi va haver temps per fer-se unes fotos i petar la xerrada.

Dimarts: Sortida matinera de la Roser a Vilaplana. Com ja ens té acostumats, ni una foto. Aquesta noia sempre va per feina!!!

A les dues, sortida d’alta traïció a L’Alforja per part del Sergi, la 3-7, la Sonia, el Riba, la Mònica i jo mateixa. La Sortida, inicialment tranquil·la i indecisa en quant a destinació, va augmentar de ritme en proposar-nos arribar a l’Alforja. Al final, arribada a l’hora tot i la punxada de la roda del Sergi.

Dimecres: No hi van haver sortides.

Dijous: La Sonia, la Kitty, la 3-7 i la Mercè van anar al Completo per Botarell. Pel que sembla, no van parar ni a netejar-se els mocs. Pim pam i a Cambrils en un tres i no res. Havia de ser sortida ràpida que ens esperava la castanyada.

També van aprofitar per sortir la Montse i el Jordi per fer l’estreno oficial del tàndem que els hi van regalar en el seu 25è aniversari de noces. Pel que sembla, la coordinació d’aquesta parella és tal, que se’ls va donar d’allò més bé.

Divendres: Sortida de les nou, avortada per indisposicions vàries. A la una, la Susi i una servidora, vam fer sortida road, una mica accidentada a L’Alforja. Companys, he d’anunciar-vos que el mòbil de la Susi ha sofert un atropellament i està ferit. Amb les cures necessàries, esperem es recuperi aquesta mateixa setmana.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dissabte: Sortida per part de la Rosana, la Mariana i la Montse Olivé a l’Argentera. Els hi van sortir 46Km en tres horetes. Per altra banda, sortida a Puigcerver per part del José Luis, la Mònica i una servidora. En aquesta sortida, vam aprofitar per demar-li a la Mare de Déu que intercedís en la immediata curació de la Prezi. Esperem que ens hagi escoltat i ho faci aviat.

Prezi, per si t’ho estàs preguntant, sí, també hi vaig pregar per l’altre “assumpte” 😉

A la tarda, sortida de la Carme i l’Iñaki a la Perdiueta.

Diumenge: Sortida road a la Teixeta de la Dolors, la Roser i la Montse Llauradó. Aprofitant la sortida, han fet exploració d’accessos a camins que haurem de fer la propera setmana. Això pinta bé… La veritat és que ho tenim tot força vist, no?

Per altra banda, la Magda que està decidida a posar-se en forma i recordar vells temps, ha reclutat la Fina i la Mariana per sortir, però es veu que la Mariana l’ha enredada per fer els Miradors de les Borges i “collons amb les montadetes”. Pel que es veu, era el primer cop que hi anava i no s’ho esperava. Tot i això, més contenta que un gínjol.

La Pietat, que ha sortit a rodar, ha estat enredada pel Fona i ha acabat a L’Albiol.

Bona setmana a tothom. Ens veiem pedalejant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s