3era SETMANA DE NOVEMBRE

Xiques,

ja han passat quatre setmanes i a una servidora li toca fer  la crònica, començaré fent una breu introducció:

NO SABE, NO CONTESTA

Sort que ha plogut de valent i les pinyonaires s’han quedat a casa fent bondat o “rodillo”!!!  Per tant no he de fer una crònica d’aquelles que no s’acaba mai, BLOGGERES quina sort ha tingut la Prezi….jajajjajaj. Això sí, el whatSApp ha tret fum i una pinyonaire ha compartit alguna perla tipus: rodaremos como pelotas, patorras, tengo planazo, me voy a misa de 10:00…

El dimarts dia 12 sortida d’alta traïció amb la participación de la 3-7, la Santacana, la Kittie, la Rabanal i la Vidal. Per la foto (surt la Font de les Borges) suposo que van fer la ruta “Siempre nos quedaran los miradores”…. Un altre grupet format pel Riba, el Sergi , la Lluïsa, la Mónica i l’Anna van fer la ruta del Piercing a la Platja del Torn amb una rampota  d’un 20% (això és veritat o m’estan foten el pèl…jajajajaj). Per cert, alguna xica ens podría fer cinc cèntims de lo del piercing…estic en “ascuassssssssssss”. Ahhhhhhhhh la Isa i la Maria Dolors van anar fins la Platja del Torn a rodar…sòcies ja tornem a tindra la Isa a topeeeeeeeeeeeeee.

El dimecres dia 13 La Isa i la Maria Dolors  van anar a l’Argentera….bravoooooooooooooo.

Ahhhhhh i m’oblidava, la nostra Roser ha fet aquells entrenaments tipus ironman amb l’amic Jordi…aviat només podré fer-li de cotxe escoba.

Apa ja està, que guay fer la crónica quan les xiques s’han de quedar a casa perquè plou i una servidora està complint a rajatabla la Ley Seca de no treure a passejar la seva burreta, bueno n’hi ha una que està com jo també, la Rosana…jajajaj que bé, les penes amb companyia semblen menys doloroses..jjajajj.

Aquest pròxim diumenge la Pezi surt, palabrita del niño Jesús!!! A veure si la Lycra em dóna un cop de mà i m’ajuda  a entrar dintre del culotte d’hivern!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s