CRÒNICA ÚLTIMA SETMANA DE 2013

1557630_10201410962571187_957526612_n

Hola Pinyonaires!

aquesta és l’última crònica del 2013, un any farcit de sortides pinyonaires, i esperem que el 2014 ens en porti moltes més. A continuació us faig un resum de les sortides de la setmana i després us faig cinc cèntims de les estadístiques de l’any al nostre bloc.  Som-hi:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

DILLUNS: sortida road a la platja del Torn amb la Carme i la Isa. L’anècdota de la sortida va ser la presència de la Dolors a la N-340 per sorpresa per tal de felicitar la Isa en el dia del seu aniversari. Ànimes bessones, aquest parell.

DIMARTS: última sortida del 2013, a la Perdiueta btt, amb l’Ana, el Jaume i la Merche. També van sortir la Montse i la Mariana, però van acabar la ruta per una altra banda. No hi ha fotos d’aquesta sortida. Nenes!!!!!!!

DIMECRES: Any nou, però costums velles, i és que la Carme i l’Iñaki no han pogut resistir agafar la bici per estrenar any fent 60 km. de no res en road per Reus, Morell, Vilallonga, La Selva, Reus, Vilaseca i tornada a Cambrils.

DIVENDRES: Sortida road matinera de la Mònica i la Susi a la Platja del Torn amb parada al mirador de la Rajola de la platja ídem. Si ara ja els atrau aquest lloc, no vegis a l’estiu, quines sortides que hi haurà per veure els pírcings…

DISSABTE: matí plujós. La sortida estava prevista per a les 8’30, però plovia. Tot i això el whatsapp treia fum i és que ningú es volia quedar sense sortir. Finalment va quedar ajornada una hora i al final un bon grupet van poder pujar al castell. Això sí, van arribar una mica remullats i enfangats. Per les fotos puc veure que ho van passar d’allò més bé i …. que ningú portava uniforme pinyonaire (punt negatiu per a tots, que nos hemos quedado con vuestras caras)

DIUMENGE: No una ni dos, sinó TRES sortides, i és que qui aquest dia no va sortir és o perquè no va voler, o perquè és una dropa (i no miro a ningú), o perquè està lesionada (com l’Ana i la Dolors). Doncs resulta que per una banda la Roser, el Fona i la Pietat van anar cap a Montbrió, camí fondo, Vilanova, Rifà, trialera fins Colldejou, les Olles i senderillu fins Montroig. La Carme i la Roser 3-7 van fer completo per Botarell i la Perdiueta (sense foto, que anaven molt ràpid). I la Mariana i la Nuria han fet el trencacames.

WORDPRESS ens obsequia cada final d’any amb l’informe del que ha donat el de si el bloc durant tot l’ídem. Us passo l’enllaç, però faré un mini-resum per als dropos i pels que no saben anglès:

INFORME BLOC A PINYÓ FIX 2013

  • Hem entrat 88 posts entre les quatre blocaires, l’Ana, la Roser, la Montse i jo mateixa.
  • En total tenim 195 posts
  • El dia amb més visites va ser el 27 de desembre, amb ni més ni menys que 833 visites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, coincidint amb la publicació del post de la Montse del SOPAR DEL PONGO 
  • Malauradament ens aconsellen escriure similar als posts d’abans del 2013, perquè es veu que van ser més visitats!
  • El Post més comentat (13 comentaris): LA MALEDICCIÓ DE MAS D’ANGUERA. Punyeteres!!!!!!, que va ser el dia que em vaig fer l’esguinç, au, tothom a tafanejar, si és que…. I qui més va comentar aquest post va ser el Sergi.

Fins la propera crònica!

Deixa un comentari