CRÒNICA DEL 16 AL 22 DE JUNY

Hi nenes,

ja torno a estar per aquí, el dilluns vaig veure la Rosana i em va fer tanta llastimeta que li vaig dir que ja faria jo la crónica, potser no feia llastimeta i era que em sentía culpable per no haver escrit les meves cròniques quan estava en periode estudiantil!!! De totes maneres la Rosana via Whatsapp em va agraïr d’aquesta manera aquesta crónica: “Que nostro senyor t’ho pagui amb lo que + falta et faci!” Que graciosa…doncs que em doni la virtud d’estar seca i morena!!!

 

Bé som-hi,

 

Dissabte morning, no tot són sortides la Mònica va fotre un repaso de dalt a baix a la seva nevera….li va quedar com els xorros de l’oro, d’altres vam anar a treballar, i d’altres van fer sortideta a la perdiueta amb refrigeri inclós, van anar-hi la Pietat, la Merche, el Manel (que va fer molta bondat) i un retorn molt esperat l’Ana Torremade….yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
image

 

Diumenge morning, la Rosana i the Sandra’s husband es van cascar uns quants quilometres fent trenet, Argentera, trencacames….feien un tándem perfecte!!! Collons amb el corrector….estic continuament arreglant les errades que fa…es pensa que escric amb Castellà!!! (ara passarè un quilo).La Susi i compañía van agafar la road bike, no sé on van anar, però segur que s’ho van passar la mar de bé. D’altres pinyonaires….que tenen un corazón que no els hi cap al tórax, van participar com cada any a la Marxeta del barri de l’eixample….només dir que són unes professionals, ai si en saben d’apuntar o de controlar els ciclistes en els punts marcats….ahhhhhhhhhh i que ho sapigueu un senyor que no l’havia vist mai en ma vida i segons ma filla és un poli, em va dir que el color de la nostra equipació és una passada…..mira que ho sé!!! Però cada vegada que m’ho diuen m’encanta, que hi farem!!! Bé us deixo quatre fotos que vaig fer, perquè veieu a les nostres xiques!!!
image

image

image

image

image

image

image

A disfrutar de la semana que ja estem a l’estiu!!!

One response to “CRÒNICA DEL 16 AL 22 DE JUNY

  1. M’encanta! moltes gràcies, presi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s