Crònica 4rta Setmana de Juliol

Sòcies,

ja estem apunt d’acabar juliol….m’ho diuen i no m’ho crec….tots els plans per perdre pes i posar-me les piles a tomal pol….però que hi farem!!! Potser quan la Sandra faci la comunió, se’m gira el cervell i començo a fer bondat!!! Per cert bloggeres aviat se us acabarà la bona vida, una servidora passarà a demanar una exedència….tic tac tic tac!!!

A veure anem al lío, durant la semana com sempre sortides a tutti plen…que si road, que si btt, que si running, que si trail….Mare de Déu si no sortiu és perquè no voleu, o com diu la Raquel perquè teniu ” la IVA”, mira que passen ràpid els trimestres Raqueleta i la Mariana apretant-te pel whatsapp perquè sortis….jajajajajaj. Una servidora ha estat de vacances i tenia el propòsit de fer la cuina, sortir en bici, estar per les nenes….resultat, tot menys fer la cuina,que trist i lo pitjor és que cada dia la tinc que veure. Ahhhhh i la muntanya de planxa sembla que tot i estar de holidays està cada dia més alta!!!

A veure us parlo de les sortides que he assistit personalment, que com sabeu són les anomenades escalofritos….dimarts ruta reinterpretada (com ho fan els germans Roca) de la nocturna de la Penya. El sorral de Montbrió va ser memorable i la pujadeta de Montclar a les 15:00 de la tarda per cagar-se i la baixadeta fins a la carretera de Riudecanyes d’allò ma profesional…per cert, vaig puntxar la roda i amb un pim-pam el Gallu, la Santacana, la Fosch i un fantasmiko vam arreglar-ho més ràpid que el Raul!!! Dijous, dos gats van anar fins a Vilaplana pel pi del Fernando…cosa curiosa abans em semblava molt més gran!!! Ahhhh m’oblidava, aquesta semana m’he prostituit, l’Eva m’ha portat a correr pel completo…dir-vos que es veu molt diferent dalt de la bici, i sort que una mateixa nos veu!!! Si m’haguessin gravat, segur que hagués pagat per borrar el document gràfic!!!
image

image

La xufla de la Mercè ha estat amb els grans, els professionals de la road, els dels gels i les barrites….es fácil d’endevinar, al Tourmalet veient el Tour, adjunto foto per deixar constància, anava d’allò més mona amb la samarreta d’A pinyó fix.
image

Ahhhh la Lluisa i la Júlia entrenant al circuit per la competició de la copa Catalana. També adjuntem foto!!!
image

La Rosana ha batejat les sortides light, però com les pinyonaires ja som gats vells, la Mariana li ha preguntat light de veritat???? Com m’agraden les paraules com light, avançat, alta traició, plus plus, …. Adjunto foto d’un grup nombrós que va sortir una tarda…
image

Ahhhhhhhhhhhhhhhh i una tintorera s’ha volgut inscriuré en el nostre grup, l’han vist per la platja de Mont-roig….ajajjajaj

 

Dissabte: Sortida road a fer els tres colls…nostre senyor castigarà a la susodicha, que va fer aquest 70 km!!! A veure si amb una mica de sort va a veure el Raul, té ordres directes d’una alt càrrec, per frenar-li les dues rodes!!!Per una altra banda  sortida bttera familiar de la nova incorporació, la Olalla. Mireu-la entre les oliveres…ahhhh i l’Anna Torremade i una friend van fer ….a veure si ho endevineu….la nocturna de la penya…jajajajajaj.
image

Diumenge: Sortida bttera a la noctura de la penya…al final no farà falta que hi anem….que ens ho convalidin i anem directament al sopar…les tres valentes van ser la Montse Llauradó, la Maite i la Monica i no van tardar gens en arribar at home, són unes pilles. Sortida trail de les tres mosqueteres, la ruta va ser la següent Vilanova…Carlins…Roca…Coll del Roig…Crtra de Colldejou…Carlins i Vilanova…m’ho sembla a mi, ho cansa només de llegir-ho.Més cap al migdia, l’Eva i el seu manso van fer sortida trail per Montral, mireuper quins camins corren!!!  Sortida Road que li podríem titular “Les magdalenes de Montral”…quina colla de pàjares i pàjaros, no se’n salva ni un, molts quilòmetres per acabar endrapant unes magdalenes que sembla que et cridin totes elles…un pregunta, si no us sap greu, que no si pot arribar en btt, o hauria de fer alguna pernoctació??? Nenes lo seu no és comprar-les davant de la feina, sinó arribar i ensumar tota aquella farum, que et fa perdre l’enteniment…per cert el meu macho me’n va portar una d’anous i estava de muerteeeeeeeeeeeeeeeeeee.
image

image

image

image

 

Va feu bondat i com sempre…Have a nice week!!!

RECORDEU D’APUNTAR-VOS A LA NOCTURNA DE LA PENYA!!!
image

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s