Crònica 1era Setmana de Setembre

Sòcies,

vam començar la setmana amb molta calor, la Susi va perdre les ulleres pujant a l’esmorzar del Castell, però el Gallu va anar-hi el dilluns….i BINGO les va trobar…quina potra tenen!!! A veure si algú, fa lo mateix per mi i em va buscar el bidó que vaig perdre al sorral abans de les olles…jjaajjaj.
image

image

Dilluns  sortida road de les meves nenes al coll de la Batalla amb una nova incorporacio l’Ana Royo, adjunto foto….em sembla que està forta com un toro!!!
image

Dimarts sortida escalofrita….mireu d’aquell dia us posaré el que va escriure la Mónica al whatSAPP:

“Estimades sòcies i patitzants, avui la nostra prezi, quasi que traspassa. Baixant el completo cap a Riudecanyes, ha tingut un avís, i per poc se’n va a llaurr, però ha pogut posar la “pessunya” al terra, i no ha passat res. Però la molt (emoticono d’una cabra) a l’últim tros, ja no ha tingut tanta sort, jo nomes he vist un núvol de pols, i quan s’ha esfumat, allí me l’he trovada, tota enpolsegada i amb rascades en vàries parts de la seva anatomía. Adjunto foto”

image

image

 

Dir-vos que va ser un visto i no visto….o sea, pa verme matao, però anem a lo mes important d’aquell dia, a que la Cidoncha té aptituds literàries…jo la nomino a convertir-se en bloggera d’A Pinyó Fix….jajjjjaja Feu el favor de donar suport a aquesta nominació, la Rosana i la Roser us estaran eternament agraïdes.

 

A partir del dimarts….les molt pipppppppppppppppp han continuat sortint i disfrutant de les endorfines que proporciona to do exercice…mireu les pajarraques que bé que s’ho passen!!!
image

Mira aquestes están enfandades perquè s’han quedat sense magdalenes…jajajaajja.
image
Ahh la Rosana té un grupet que es diu las fresquitas…jajajaj i em sembla que una de les components és la Merche i no li va deixar ni beura aigua!!!

La Maria Mayenco ha estat de holidays by bike with la family!!!
image

La Julia ha fet pódium…..que guapa i contenta es veu!!!

image

El cap de semana ha estat raret, perquè el dilluns és la Mare de Déu de Cambrils, per tant les sòcies s’han desperdigat una mica…fins i tot una se n’ha anat al Rocio i ha pujat a la Giralda!!! Diu la pàjara que equival a un Castell amb 35 rampes del 8%….que simpática es la jodia!!!Have a nice week!!!image

One response to “Crònica 1era Setmana de Setembre

  1. Jo secundo la proposta de la Montse: Mònica pa bloguera!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s