CRÒNICA DEL 23 AL 29 “LES MUNTANYES DE PRADES”

 

 

Bon dia pinyonaires,

Aquesta setmana començo pel dissabte ja que un bon grup de pinyonaires i amics van participar en diferents distancies i tots van acabar un pleno de les trails de Prades, per començar en la distancia de 21km Rosana, Mònica Molina i Riba, en la Half de 46km la Eva Gallego, Marissa i Joan Moreno i en la Ultra de 90km Sandra, Marta i Kike. Tots tant a distancia com allí presents vam ajudar i donar anims, el Joan es va pasar tot el dia fent de “porteador” a la Sandra i la Marta, la Eva Masià fent d’assistent des de Vilaplana on s’hi va afegir el Pakito a Mont-ral i tots dos fins a Prades,  jo també vaig fer de Mont-ral a Prades amb la Eva per afrontar la nit juntes, les xiques i xics pinyo fix van venir a Mont-ral o Capafons a donar un cop d’energia Ana Sánchez, Mª Dolors , Isa, Pietat, Rosana,  Sergi, Mònica M i Reca . Jo només vaig viure mitja half dins i si l’any passat vaig veure el patiment des de fora de dins es veu encara més te molt de mèrit fer aquestes llargues distancies, però el que més ajuda al corredor es saber que en el seguent poble tens algú esperant per donarte energia, som un equip necessària per assolir els reptes. I m’oblidaba jajajaj les meves magdalenes no són com les de Mont-ral però van ser un bon avituallament. ;-). Enhorabona a tots campions.

Dilluns, sortida btt perseguint-nos l’aigua però nosaltres vam ser més ràpids, jajjaja, matí espectacular Puigcerver baixant pels molins, gr Argentera, camí vell, trencacames, figuera, camí fondo, Montbrio i cap a casa.

Dimecres, sortida btt “el carro al revés” i com puja del revés, 39km amb bona companyia i sense parar de riure.

Dijous, dues sortides una matinera i durilla a Siurana la Mònica, Gallu i Sergi, i l’altra a la tarda també de btt anomenada “una mujer en el armario” Riudecols, Botarell amb la nostra Susi tornant a la btt, el nom de la sortida ni idea, jajajjaja, que voli la imaginació.

Divendres, sortida de tarda de btt al completo amb ventolera, i una paraula nova de la Mª Dolors “FASTICRIERAVENTOLERA” jajajajja.

Diumenge, super sortida btt a Puigcerver pel coll d’Alforja, segons les integrants de la ruta “Ventxula& benxula”.

Que tingueu molt bona setmana santa, Roser.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s