CRÒNICA 25-31 DE JUNY: TRAILS I RIBAGORÇA

11350420_10204623609255512_2702724565300967736_n

Hola pinyonaires!

la setmana passada va ser escasseta en sortides bike entre setmana, ja és estrany això, però com que tenim diverses fotos de les sortides trail, aqui van. Ieeep, i també una del retorn de l’Amanda després d’uns mesos fora, que va sortir amb la 3-7 i la Sònia i la van deixar pa l’arrastre a la pobra, però després es va recuperar, ja veureu:

 

DISSABTE: en un intent de recuperar les sortides de dissabte, vaig convocar sortida btt a les 9, però el meu poder de convocatòria és limitat, així que només s’hi van apuntar el Lalo, l’Andrew i l’Amanda. Com he dit abans aquesta feia mesos que no pillava la bici, i dimarts la van deixar tocadeta la Roser 3-7 i la Sònia, però al meu ritme tortuguil dissabte va anar super bé.

Unes quantes valentes (la Dolors, la Isa, la Pietat, l’Ascen i la Mònica) se’n van anar a fer la cursa de LOS PUERTOS DE RIBAGORZA. I, com sempre, van portar el nostre nom a primera línia. Sort que cap d’elles va prendre mal, ja que va ser una cursa molt accidentada, amb almenys 10 ciclistes ferits. Enhorabona, noies!

I Mr. Gallu es va cascar 147 km amb més de 3000 de desnivell en una ruta que ha anomenat de les 4 comarques: Baix Camp, Alt Camp, Conca de Barberà i Priorat amb pujada inèdita al coll de l’Arena de Poblet a Prades. Com no, foto a la font. Qui s’apunta a la propera?

DIUMENGE: tradicional sortida btt light de la Mariana amb la Magda i la Montse, que van anar pel camí dels Matxos pujant riera d’Alforja i van fer cap a esmorzar a Botarell. Dues sortides road, un grupet va anar fins a Vilaplana i l’altre al Coll de la Batalla. La Kitty i el seu home van fer una sortida en solitari, però Ohhhhhhhhhhhhhhhhh, es van perdre una mica. En paraules seves: “per arribar a Llaveria més tombs que un ventilador” , això sí, a les fotos surten la mar de contents, així que no devien patir gaire els 94 kilometrillus de no res.

Res més: SALUT I PEDALS!

 

3 responses to “CRÒNICA 25-31 DE JUNY: TRAILS I RIBAGORÇA

  1. Josep Maria Fortuny Casas

    Salut i Felicitat a les amazones pinyonàires que van reïxir La Ports de la Ribagorça, malgrat totes les adversitats. Us hauriau de bregar en més marxes del calendari català.

  2. De rés, tan sols dir a les pinyonàires que van anar a la Ports, que Ciclismo a fondo, (http://www.ciclismoafondo.es/cicloturismo/marchas) té moltes imatges d’aquesta marxa i a les Galeries 3 i 4 hi sortiu totes amb molt bon estat de gràcia.
    Salut i que gaudiu d’un bon dia de la bicicleta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s