Setmana del 23 al 29 de juliol. Cròniques

Què tal, pinyonaires???

aquesta setmana ha estat del tot atípica comparada amb les precedents, hi han hagut moltes menys sortides i menys comunicació via facebook. Possibles motius:

  • Pinyonaires de vacances
  • Pinyonaires no de vacances, sinó amb molta feina
  • Pinyonaires amb crius a càrrec
  • Pinyonaires que no tenen ganes de sortir….
  • Pinyonaires amb ressaca de la nocturna
  • Pinyonaires que es reserven per a la propera sortida de germanor del Niu de l’Àliga
  • Pinyonaires dropos (que també n’hi deu haver…)

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

En fi, que hi pot haver variades raons, però el cas és que tenim menys coses a explicar i no tantes fotos, entre altres coses perquè les sortides patrocinades per l’Anna es caracteritzen per no fer ni una sola foto, i això que va sortir dimarts i dijous. Dimarts van tirar cap al trenet, Argentera, Riudecanyes i cap avall, i dijous cap a la ruta de l’última nocturna, després Vilaplana, urb. Portugal, Aleixar, Maspujols i cap avall.

Dimecres, desafiant la forta calor, van sortir al migdia la Carme i la Roser 3-7 (a más ver), que van fer una ruta llampec, i divendres hi va haver una sortida exploratòria cap a les Olles per tal de trobar un nou camí de tornada.

Diumenge al matí també es van formar dos grups, el més maquinorro va anar cap als Miradors de Les Borges i l’altre doncs no han explicat res, així que si volen ja ho posaran en comentaris. Estava format per (segons veig a la foto): La Juli, la Monspupu, i la Sonia.

Vinga doncs, que tingueu una bona setmana i moltes sortides pinyonaires. A disfrutar!!!!

3 responses to “Setmana del 23 al 29 de juliol. Cròniques

  1. Rosana la foto primera es a Sant Pere de la Selva que hi vam anar el divendres. Pero els comentaris molt divertits he rigut molt amb els motius variopintos. Un petonet guapa

  2. Coincideixo molt bons els comentaris sobre els motius, jo crec que estic en algun d’ells, i aquesta setmana ja veurem quan puc tornar a participar, tant de les sortides, com de les fotos i els comentaris,, em fa mal l’esquena snif !!!

  3. Gràcies pels amables comentaris. Sou tots una monada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s