CRÒNICA 4-10 MARÇ

 

Molta acció pinyonaire aquesta setmana, i és que el bon temps convida a agafar la bici, ja sigui btt o roadbike. Les noies roadbikeres, per exemple, han fet dues mega-sortides: una a Prades, i una altra a Falset. Aquesta última d’un total de 81 km. i 1169 m. de desnivell, passant per Montbrió, Riudecanyes, Duesaigües, Porrera, Falset, Marçà, Torre de Fontaubella, Colldejou, Montroig i Cambrils. Un ole per elles!

Els Miradors de les Borges han estat assaltats almenys dos cops per les tropes pinyonaires, entre setmana i dissabte matí, en què també la Lluïsa va acompanyar la Juli en l’estrena de la seva roadbike.

Diumenge dues sortides: a les 8’30 ens aplegàvem a la Font una bona colla de btteros. Malauradament la meva crida de Sortida revival va tenir un èxit més aviat escàs, ja que només em van acompanyar la Magda, el Joan i la Montse, i és que tota la resta volien anar a fer la prèvia de Puigcerver. La sortida va servir perquè tothom veiés que podia assolir la fita el dia de germanor (algú ho dubtava???????, si és que les noves incorporacions cremen etapes de manera imparable) i per passar un matí en bona companyia i en un dia esplèndid.

Sembla que es presenta fred i pluja aquesta setmana, però no patiu, que en un tres i no res canviem l’hora i podrem gaudir de dies més llargs.

Al loro: Super-Roser anuncia que aquesta setmana anirà penjant fins a 3 videos al bloc amb muntatges de la sortida a Puigcerver. Estarem pendents!

 

 

3 responses to “CRÒNICA 4-10 MARÇ

  1. friso per veure els videos v-i-d-e-o-s!!!

  2. Estoy en ello, jajajjajaj. Aquesta setmana pasada les xiques road de sortida ràpida també vam fer dues sortides, dijous a Argentera-Castell, i divendres a la Pineda. Rosana enhorabona per la teva tornada al mont de la btt. 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s